RSS

Wednesday, April 27, 2011

~Segmen Review Dalam Review Bersama Kumpulan 11~

Hari ni nak siapkan task yang diberi oleh MR.PW..
maaf yer terlambat..tapi tetap buat.hehe
Sebelum tu, cikKhasha nak bagitau..
cikKhasha xla pndai sangat nak mereview blog orang nih!!
 nak komen2 bagai, maklum la masih hijau dalam dunia blog..
tapi bole la sket2 nak bagi komen based apa yang cikKhasha tau n nampak..
So selamat terjah semua
 happy reading =)

CHUBBY ITU MENARIK
Blog pertama ialah blog chubby itu menarik.
Blog yang nice sangat tema fruity, kaler pink2 bagai..i like..
header simple n cute 
(teringin juga i nak buat header cantik2..tapi xpndai sangat..tunggu la nanti bila free)
loading pun cepat..
so keep it up ur good work girl!!
jom ramai2 terjah blog nurul ni dengan klik header di atas yer.
^_^

deyna83

blog kedua kepunyaan akak deyna..
blog berkaler merah ni sangat menyerlah u dengan polka dotnya..
nak follow pun senang xpayah cari2 sebab buka2 jer da memang terpampang kat atas..
lagu?? okey la sebab bole stop kan kalau xmo dengar..
tapi nasihat PW pada saya ritu, xletak pun xper..
tapi okey je kalau kak Deyna nak letak..
=)
n i like tengok gambar2 baby cute kat slide tu..
so kawan2 jom ramai2 zaSS blog ni..klik kat header yer..
^_^


blog ketiga merupakan blog adik comel
dunia budak kechik.. =)
blog dia pun mmg da comel.. i like template tu..
cuma nasihat saya seperti yg dinasihatkan oleh PW pada saya suatu ketika dahulu..
(muahaha..bajet da lama)
lagu xpayah kot..sebab bukan semua orang suka dengar lagu tu..
tapi if adik comel suka..xkisah la..teruskan jer
semua orang berbeza citarasa kan..
nyway happy blogging yer..
jom ramai2 terjah blog adik comel dgn klik header di atas..
^_^

My Photo

Blog terakhir ialah blog Cpah Niza..
(maaf yer, da print scrn blog Cpah tadi, tapi nak upload gambar lambat..
so copy gambar Cpah jer la k)
berbeza dgn ketiga2 di atas, kaler agak dark..
tapi okey jer..setiap orang lain taste kan..
blog Cpah pun nice, simple..xbanyak widget..loading pun cepat jer..
tapi betul cakap chubby itu menarik..
kalau ada header lebih bagus..
(ini nasihat untuk diri i juga..hohoho)
so pas ni, jom pakat2 bt header kiutmiut yer..
kawan2, klik header di atas yer untuk terjah blog Cpah Niza..
^_^

okey, tu je yang boleh i review..maklum la xpndai sangat
so buat sekadar yang termampu jer..
lastly, terima kasih pada PW, Cpah Niza, Chubby itu menarik, adik comel n kak Deyna sebab sudi review blog khashamimi ni..
salam perkenalan n selamat berblogging..
^_^



4 budak comel:

deyna said...

tq...jadi sape yg masuk segmen review kat blog wacana tu, kena review blog org lain ke.lor akak tak tau dek..

nurshamimi zainuddin said...

hehe...ha'a yang saya paham cam tu la.. =) so jom ramai2 review ahli geng 11..kuikuikui

cpahniza said...

weeee~ tenkiu2...adeh malu sy tepek gmbaq sy kt ctu...hee...okesh nk wt header jgk tp xnyempat la...jom2 pakat wt ssma...

ciput_kechik said...

time kasih ye kakak...hee~ t ayue pertimbangkan..sebab kekadang ayue pun tak suke dengar...hahaha...banyak kali ayue silent kan lappy bile bukak blog..kui3x...

 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .