RSS

Saturday, April 9, 2011

~bAkAl CikGU-cikgu bersAma PelAjAR~

hallo!hallo kopi ker milO??
muahaha..selamat sabtu murid2 semua..
hari ni nak jadi cikgu sat.

pagi tadi terlibat dengan program bersama pelajar2 sekolah rendah dari 4 buah sekolah sekitar Kedah dan Perlis. sangat happening walau pelajar2 sekalian pada awalnya agak malu2 kambing.

meh nak kenalkan dolu, bakal2 cikgu sekolah yang hansem n cumel2 nih!!


teachers wannabe.. ^_^ satu kumbang diapit 8 bunga2 comel.
patutnya 10 tapi sorang xsihat T__T tinggallah 9.
Dari kiri : Cikgu Ju, Cikgu Reen, Cikgu Ila, Cikgu Leha, Cikgu Nik, Cikgu Yani, Cikgu Ain, 
Cikgu Mimi dan Cikgu Mieza

kitorang sepuluh orang terlibat secara xsengaja dalam satu program dgn bebudak sekolah n kesinambungan dari tu, terus bentuk satu team fasilitator. Kalau ada yang panggil untuk handle sesi motivasi dgn adik2 pelajar, kitorang akan join lah.

dan semestinya sebagai bakal cikgu kaunseling..pelajar2 sekalian harus panggil kami CIKGU okeyh!!hehehe (perasan jap, bila lagi kan).

credit n thanks to our lecturer and principal En.Azemi Shaari coz giv us a chance.
banyak ilmu dan pengetahuan berguna yang kami dapat sepanjang terlibat dgn program ni.

dah penat berleter panjang..
jom ushar2 gambar plak


masa baru masuk dewan..cikgu2 snap gambar dulu..


ketibaan adik2 pelajar dan cikgu2 pengiring =)


masa tunggu pelajar2 sekolah lain..bgambar dulu dgn adik2 comel ni..


hoho..kalau tengok tinggi..xtahu nak beza mana cikgu2 wannabe n adik2 pelajar sekolah :D


energize untuk cergaskan para pelajar..
okey semua ikut cikgu yer..
tinggi..rendah..panjang..pendek..


aktiviti LDK


pelajar tunjuk hasil lukisan masing2 =)


makan time!!pelajar beratur yer..jangan rebut2


Cikgu2 yang look purple today..

okeyh!!masa da tamat..
terima kasih pelajar2 cikgu yang comel2 semua sebab sudi baca.
jumpa lagi 
^_^

3 budak comel:

shahrihan said...

selamat petang cikgu mimi...hehe

♣dya aien♣ said...

cikgu ngn ank murid dah takde beza..
tenggelam cikgu dek anak murid sume tinggi..
tu sbb nape kakdya takmo jd cikgu.. ;p

nurshamimi zainuddin said...

selamat petang nor =)

kak dya : haha, tu la pasai..semua tinggi2 tp cikgu2 rendah2..

 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .