RSS

Saturday, April 9, 2011

~hEpi BesDay My Lis Sis~

hepi besday 2 you..
    hepi besday 2 you..
hepi besday 2 atie..
hepi besday 2 you..

today is my lil sis besday..
so sebab sekarang jauh, dia kt rumah n i kt uum,
sebab sekarang da hujung sem..poket da kering suda..
sebab sekarang sibuk..xsempat kuar jalan2 cari hadiah..
(muahaha..banyak la ko punya alasan mimi)

jadi entry ni khas untuk CikNurizzati Zainuddin
pemberian tulus ikhlas dari kakakmu yang cumel nih!!
terima la hadiah yang xseberapa nih dengan hati yang terbuka juga yer..


kalau xingat!!gambar nih kat bagan yer p kenduri kak Efni =) hehe


ni masa p kenduri juga kat tempat yang sama tapi pengantinnya berbeza =>

psst : hanya gambar2 nih yang sempat saya upload..ngehngehngeh..

"adik saya seorang yang sangat degil tapi baik hati.
mukanya comel cantik skali..
pandai menjahit dan pandai menyanyi"
(kehkeh..nampak sangat bodek wey)
tapi mama kata kan lebih baik pandai mengaji.. :D

sedikit nasihat dan harapan sempena besday kamu CIKnurizzatiZainuddin :
1. Habiskan study kamu dgn cemerlang, gemilang dan terbilang dan doa kakakmu, moga berjaya sambung study ke tempat yang kamu nak tu.
2. Moga berbahagia disamping bakal adik ipar saya n ingat dalam berkawan ada batasan nyer..
3. Bila da besday tunjukkan usia kamu makin TUA >hehe dan kamu seharusnya lebih matang dalam bertingkahlaku, pemikiran, percakapan dan semuanya lah..
4. Sentiasa hormat mama dan abah sebab tanpa mereka sapa la kita di dunia sementara nih!! Jadi la anak yang solehah yer..
5. Ingat, walau di mana pun kita, siapa pun kita, siapa pun kawan2 kita, family must come first okeyh!!tiada yang akan ambil berat tentang kita sehebat care n love yang family tunjukkan!!
6. Moga kamu berjaya dan capai apa yang kamu inginkan, harapkan, angankan dan impikan..

whatever and wherever u are..
mama, abah, me, abgmat, abgmil, danish n aqil always beside u dear..
so take care n be a good girl =)

as conclusion 
(cewah mcam bt essay bi plak)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!

^_^

2 budak comel:

cikZATI said...

ngeeeeeeeeeeee..thanks kakak:)

nurshamimi zainuddin said...

ur welcome dear =) sila puas hati dengan hadiah tu..hehehe

 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .