RSS

Friday, July 15, 2011

~rEviEW hArrY PotTer~


wiiiieee...sapa dah tengok Harry Potter angkat tangan!!!
bestkan..xrugi tengok..finally its end..siri yang menyihir dunia =p da sampai ke penamat.
Seriously sangat2 best okey.. kalau tengok 3D lagi mantap. =)

Tapi, rasa sedih plak...namapun fanatik Harry Potter kan..
membesar dengan follow semua siri Harry Potter dari sorcerer's stone sampai la the deathly hallows..8 tahun kot..
tiba2 it all end now T____T 
mesti rindu dengan bebudak sihir yang comel2 tue.

comel kan budak2 sihir nih!!


Tapi itulah lumrah alam semua yang bermula pasti berakhir..
so Harry Potter fans, jangan sedey2 okey...yang penting cepat2 beli tiket n serbu panggung terdekat..muahaha
Confirm puas hati, tak rugi duit ma.... O_O


Meh nak review sket
Sambungan part 1 Voldemort mula mengganas n Harry n da geng mula bergerak mencari Hocrux untuk lemahkan dan seterusnya musnahkan Voldemort.
but
"THE BOY WHO LIVE IS THE BOY MUST DIE"
hohoho suspen tak??
Adakah Harry bakal ikut jejak Albus Dumbledore?
Sapa lagi yang akan mati?
Adakah dunia sihir akan terus mengalami saat kegelapan?


hehehe saksikan sendiri yer kawan2..apa barang storymory awal2..xsyok la cam tu..
nyway 5 STAR i bagi..tapi ikutkan hati nak bagi lagi banyak star2 yang berkelipan tu.. =)
~hehehe~
okeylah..selamat nonton ya semua..
^_^

1 budak comel:

Myzatul FarahinSatimin said...

mimi, betul ke best? smpi bg 5 star lg.. anyway, my pon peminat harry potter.. cume yg last ni lom g tgk lg... x leh jd nie.. esok lusa harus g tgk! heeee

 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .