RSS

Wednesday, July 27, 2011

~Isi MaSa LaPaNG~

hallloooooo Malaysia Brunei..hehe
Petang-petang camni, bosan la plak, so jari rajin la menaip..
klik sana klik sini terjumpa plak template kiutmiut..
hohoho so tadaaa..template blog ni bertukar lagi. Kiut x..kiut x???
Maaf yer, tp da sejak azali kot, eden mmg copek bosan, kira nak tukar jer..haha.

Actually, ada gud news ni...saya NURSHAMIMI ZAINUDDIN da dapat keje baru..
Yeay!!! Alhamdulillah syukur..pas sebulan rehat pegi jalan2..
bole buat duit raya.Yang penting gaji WOW!! (ubah mood ke mata duitan sekejap) n waktu bekerja adalah office hour..hehe itu sebenar yg dicari.


thanks google image


Bagus tau keje baru nih, kenapa????
1. Keje just key in data.. (main dgn komputer..i like it!!)
2. Bulan puasa xperlu makan..jimat duit n berbuka kat rumah (sah2 mama abah dah belikan juadah, ye x?? =)
3. Keje stat 1/8/2011 - 28/8/2011 sahaja. hoorrayy (xperlu pikir2 nak hntr resigned letter)
4. Malam bole pegi terawikh (haruslah kan sebab bulan puasa bulan untuk kita up2 kan lagi amal ibadat)
5. Pas terawikh bole tolong mama buat kuih seperti yg dijanjikan.
6. Gaji >>> 1...++ @_@ (bole bagi duit raya kat danish aqil n mama abah) 


thanks google image


kredit to my lovely uncle & auntie :
Ruhaiza <3 Zurimi 
sebab diorang yg gitau tntg keje ni...
thanks a lot..muah..muah..

Okey la perut da nyanyi lagu rock n roll..
nak ketok2 dapor dulu sebelum ketuk2 ramadhan menjelma..hehe

moga kalian semua dalam keadaan sihat sejahtera. papai.
^_^


 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .