RSS

Thursday, June 16, 2011

~saya sekarang wanita berkerjaya~

hye..hye semua
wah..lama kot xhupdate blog nih! da besawang sana-sini..
rindu kot nak berblogwalking cam hari-hari dulu..
tapi maaf saya da jadi wanita berkerjaya sekarang..
muahaha bajet wanita korporat sekejap.

cuti sem kan 3 bulan, so amek keputusan nak keje cari duit poket dulu.
so now..i da keje di butik stareast collection.
seronok jugak dapat tambah ilmu tntng baju2 n fesyen2 muslimah terkini tapi hukhuk sangat mendukacitakan apabila tngok price..wah!!kena pkir 100x baru terasa nak beli kot.

gebang tentang keje..ini adalah pengalaman pertama i bekerja.
so far, not bad la..cuma mental mau kuat sebab kerja yang sangat membosankan.
Seronok bila baju baru masuk, boleh try2 snap2 gambar dulu n bila customer datang bole promote2 baju baru, bodek2 nak dapatkan komisen..
tapi bosan bila xder orang n butik sunyi sepi.
 Online xbole, tengok tv or movie xbole..layan radio jer la..
tu pun asyik2 ulang lagu yang sama..huh so bored.
Tapi kuatkan hati demi gaji hujung bulan nih!! nasib baik gaji lumayan.
pastu pikir2 nak stop @ nak teruskan lagi sebulan.
hehehe =p
bulan ramadhan??? NO way!!Bos awal2 da cakap no cuti time bulan puasa. So bubye stareast.  
Nanti rindu2, i pegi melawat u yer..hohoho.

Okey..itu jer update kali ni tntg my new job.
nanti ada masa i update lagi yer..
Moga semua ceria n sihat sentiasa.
papai ^_^

2 budak comel:

Gen2Merah said...

wah tahniah.. jadi wanita bekerjaya ya.. ehehe.. keja part time bagus2 aa
Salam ukhwah salam kunjung mengunjung ye (",)

nurshamimi zainuddin said...

hehe...terima kasih =)
salam berkenalan

 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .