RSS

Saturday, March 19, 2011

~b0rAk-bOrAk~

Morning Malaysia!!!
mOrning Kedah!!!Morning Sintok!!!
=)
da lama rasa xupdate blog ni
(bajet busy sangat)
masa bt keje lain, rasa cm banyak idea jer nak mengarang
tp mengadap jer lappy..huhu off.
so kita borak2 kosong jer la ek.

bulan March ni padat sangat dengan program, assgment.
Jumaat lepas baru selesai 1 program, kursus asas fasilitator lanjutan.
tahniah pada my rumate 
clap2 to ila cathijau

kerana akhirnya berjaya menjadi pengarah projek n alhamdulillah program tu berjalan lancar dan berjaya.

n one more thing..
untuk program ni, sy jadi pengerusi majlis.
(sambil senyum2 kambing bt muka xbole blah..=))
1 lagi pengalaman baru,,tp kena byk praktis lagi yer cikKhasha.

Minggu ni program Cikgu Leha plak
'Donation for Happiness"
as ur besfren..
I wish u success n gud luck dear..

Go Chuah! Go Chuah!

promosi sket..
"Donation for Happiness" adalah program kutip2 baju terpakai n kutipan derma untuk diberi kepada rumah kanak-kanak perempuan di Perlis.
Jadi pada sape2 yg ada baju2 lama yang masih elok dan cantik,
boleh la hulurkan tangan ringankan beban untuk menderma yer
(sambil nyanyi lagu P.Ramlee ~ Allah tidak akan lupa..pada orang yang menderma)

Minggu ni juga, latihan untuk persembahan masa program OPPSS..BAKSIS juga da stat.
semalam da stat praktis dikir barat..ewah..syok sangat..enjoy jer berdikir..
untuk lakonan..i jadi assistant pengarah..(hohoho like2..) da lama rasa xmengarah2 nih..
terkenang zaman kecik2 dulu.
n satu lagi yang menarik...ada boria pulau pinang..ni cek suka. almaklum la kena dengan jiwa kan..
boria pulau pinang! kami persembahkan!
menari sakan la budak2 ni nanti. =>

owh dalam sibuk berprogram..jangan lupa assgnment da kena submit.
kena check jadual balik.

okey! da panjang lebar kita berborak kan..
nak siap pegi class dah..
papai..


3 budak comel:

Myzatul FarahinSatimin said...

nk bg bju trpakai tu mcm mne ek..
kene anto kt tmpt korang or korang ketuk2 bilik nnt?
sbb my ade bju nk didermakan nie..
penuh sgt locker..heeee

nurshamimi zainuddin said...

nanti kitorang ketuk bilik ke bilik..
mai packing la siap2 baju yg nak derma tu..letak dalam beg plastik =) gitau rumate skali.. sira n bookmark(terhad)disediakan.

nAMe yaNG PaNjANg RosIaHaNiN ZahARi said...

thank2 u2...moga da ag prgrm ar..bsmgt nk jd pgrah projek ni..hhehehe

 
Copyright kHaShaMIMI 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .